Skip to main content

Over ons

Fenna Torenvlied - Over ons

Fenna Torenvlied – Salarisadministrateur RPP

Na jarenlang in verschillende functies op financiële afdelingen in het bedrijfsleven te hebben gewerkt heb ik me gespecialiseerd in salarisadministratie. Arbeidsrecht vind ik heel interessant. In 2018 heb ik de overstap naar SPP Services gemaakt. Mijn kennis van Arbeidsrecht kan ik mooi toepassen op de diverse vragen die hierover worden gesteld.

Kitty Schipper - Over ons

Kitty Schipper – Salarisadministrateur

Vanaf 2003 ben ik werkzaam bij SPP Services. Het vak salarisadministrateur heeft me vanaf dag één geboeid. Rekenen, aansluitingen maken, regelingen maken en klaar staan voor de klanten hoort hier allemaal bij. Ik ben altijd al dol geweest op cijfers en kan me hierin lekker vastbijten.

Bram - Over ons

Bram van der Linden – Directeur / salarisadministrateur RSA

In 1991 begonnen als schoolverlater op de afdeling salarisadministratie van één van de grootste accountantskantoren van Nederland. Na 8 jaar in loondienst te hebben opgewerkt tot manager van de afdeling ben ik gestart met SPP Services BV.
Als consultant heb ik inmiddels veel gezien in salarisland en ik kan wel zeggen dat er voor elk probleem wel een oplossing is.

Uw partner voor salarisadministratie
in Oud-Beijerland

SPP Services in Oud-Beijerland is gespecialiseerd in het voeren van salaris-, personeels- en pensioenadministraties. Wij beschikken over meer dan 25 jaar ervaring in het verzorgen van deze zaken. Onze klantenkring loopt uiteen van de detailhandel en metaalbedrijven tot zorginstellingen, zoals de huisarts en de tandarts. Ook accountants- en administratiekantoren laten de salarisadministratie door ons uitvoeren.
ons team - Over ons
kantoor - Over ons

Uw zaken zijn bij ons
in goede handen

Wanneer u gebruikmaakt van onze diensten, weet u zeker dat uw zaken bij ons in goede handen zijn. Wij behandelen uw administratie namelijk met de grootste nauwkeurigheid. Wilt u, bijvoorbeeld als werkgever in de zeevaart, de salarisadministratie van uw werknemers door ons laten verzorgen? Dit doen wij graag voor u. Bovendien stellen wij alle documenten voor u beschikbaar in een online portal. Zo kunnen u en uw personeel deze stukken eenvoudig raadplegen en hebben beide partijen een duidelijk overzicht.