Salarisadvies

Werkdruk wegnemen

Snel

Betrouwbaar

U wilt uw afspraken met uw werknemers nakomen en het salarisadvies van SPP Services helpt u daarbij. Bij het succes van iedere onderneming staat de motivatie van de werknemers centraal. Juist daarom is het zo belangrijk de gemaakte afspraken correct en volledig na te komen. Daarnaast verwacht ook de Belastingdienst precisie in uw aangiftes en datzelfde geldt voor de opgave van uw premies aan het pensioenfonds. Met ons als deskundig adviseur bent u hierin van een correcte afhandeling verzekerd en houdt u tijd en geld over voor uw onderneming.

Altijd actueel salarisadvies

Salarisadministratie is een vak apart en dat vak verstaan we bij SPP Services als geen ander. Deskundig salarisadvies is daarom geen overbodige luxe. Zo volgen nieuwe en gewijzigde regels en wetten elkaar in rap tempo op. Denk hierbij aan veranderingen in de CAO en onkostenvergoedingen, maar ook aan loonkostensubsidies en leaseauto’s. Maar daar blijft het niet bij. Ook de regels aangaande re-integratietrajecten, ontslagprocedures en diverse andere zaken zijn continu aan verandering onderhevig. Dan is het fijn wanneer u zich volledig verlaat op onze expertise en jarenlange ervaring. Wij zijn namelijk van alle actuele wijzigingen en aanpassingen op de hoogte en weten dit feilloos toe te passen binnen uw bedrijf.

Volledige focus op uw corebusiness

Met het salarisadvies van SPP Services focust u zich volledig op uw corebusiness terwijl wij alle aspecten van uw salarisadministratie voor u verzorgen. Een prettige gedachte nietwaar? Wanneer u meer informatie wilt over onze diensten belt u ons dan. Ons telefoonnummer is 0186 – 623 845 en onze behulpvriendelijke medewerkers zijn u graag van dienst.

Neem contact met ons op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid