Pensioen zeevarenden

Werkdruk wegnemen

Snel

Betrouwbaar

Home » Pensioen zeevarenden

Als werkgever in de zeevaart krijgt u met het pensioen voor zeevarenden te maken. Hiervoor gelden specifieke bepalingen. Hoewel in Nederland de wettelijke pensioenleeftijd in 2030 verhoogd wordt tot 67 jaar, zijn er voor bepaalde beroepsgroepen uitzonderingen. Ook het beroep van zeevarende valt hier onder. Ongetwijfeld wil uw zeevaartonderneming dit allemaal goed geregeld hebben, maar mist u de kennis om hier de juiste invulling aan te geven. Geen zorgen. Dit is waar SPP Services om de hoek komt kijken. Met Oud-Beijerland als vestigingsplaats, vlakbij het Rotterdamse havengebied, hebben wij jarenlange ervaring en expertise op het gebied van speciale pensioenstelsels in onder meer de zeevaart.

Pensioen zeevarenden: wie, hoe lang en wanneer?

Uw eerste vraag is waarschijnlijk is wie van uw werknemers in aanmerking komt voor het zeevarendenpensioen. Geldt bijvoorbeeld hetzelfde pensioen voor uw werknemers die aan wal hun werkzaamheden uitoefenen? Daarnaast is de periode dat de medewerker werkzaam is geweest in de zeevaart van invloed. Op basis van deze en andere factoren wordt vervolgens gekeken wanneer uw werknemer de pensioengerechtigde leeftijd heeft bereikt.

Werknemerspensioenen van A tot Z geregeld

Kortom, er zijn tal van zaken om rekening mee te houden en SPP Services zoekt dit van A tot Z voor u uit. U bent er op deze manier van verzekerd dat het pensioen van uw zeevarenden tot in de puntjes geregeld is. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor uw complete salarisadministratie en diverse detacheringsoplossingen. Nieuwsgierig geraakt? Neem vandaag nog contact op door te bellen met 0186-623845.

Neem contact met ons op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

SPP Services B.V.